HIRDETÉS

9.17-es frissítés: Hangok és HD modellek

Parancsnokok! Korábban már „kifecsegtünk” néhány újdonságot a 9.17-es patch-csel kapcsolatban a 9.17-es Supertest cikkünkben. Habár a fejlesztők még mindig az új frissítés tesztelési fázisánál tartanak, ezennel még több részletet fogunk elárulni a hangokkal kapcsolatos újításokról, továbbá korai betekintést kaphattok az új HD modellekre. Nézzük!

Hang

Jó hírünk van az 5.1 és 7.1 hangrendszerrel rendelkezők számára: az új frissítésben már a ti hangrendszeretek is támogatva lesz. A játék automatikusan fel fogja ismerni az 5.1/7.1-es hangrendszert, és azt fogja használni alapértelmezésben, illetve az ehhez köthető beállítások később is módosíthatóak lesznek a „Hang” fül alatt. Fontos megemlíteni, hogy hangeszköz-típustól függetlenül lehetőség lesz finomhangolni és tesztelni a hangfalak konfigurációját.

Szeretnénk hatalmas köszönetet mondani azok számára, akik jelezték felénk az auto-aim értesítőhangokkal kapcsolatos problémát (a célkereszt ellenfelen tartása, a rátartás megszüntetése és a rátartás megszünése a tank eltűnése/megsemmisülése esetén lejátszott legénységi hangok). Ezen legénységi hangok némi késéssel kerülnek lejátszásra a jelenlegi patch-ben, amely akár sok értékes másodperc elvesztegetésével is járhat. A 9.17-es verzió mindennek véget fog vetni (a hangok az UI-hoz [felhasználói felület] lesznek kötve).

Mindemelett az új verzióval fognak érkezni új hangok, amelyek földre zuhanáskor, illetve tárgyakba/elemekbe (épületek, sziklák stb.) való ütközéskor kerülnek majd lejátszásra. Habár jelenleg is eltérő egy könnyű tank sziklába ütközése és egy nehéz tank sziklába ütközése esetén hallható hang, az új hangok nem csak a játékélményhez fognak hozzáadni. Akárcsak a beérkező találatok/sebződések esetén, a hangok az ütközés/érintkezés mértéke alapján fognak eltérni (0–17%, 18–35% és 35% feletti érték).

 

HD modellek

Fejlesztő csapatunkat bizonyára megszállta a Halloween kísérteties szele, ugyanis kísértetiesen sok HD modell kerül be ebben a patch-ben. Ragyogó, csillogó magas felbontású modellt kap a francia B1 és a brit Conqueror Gun Carriage a seregnyi német tank mellett: immáron a Pz. Sfl. IVc, a Sturer Emil, a Pz. Sfl. IVb és a VK 28.01 is igényes külcsínyben fog harcolni a csatamezőn. Természetesen a szovjet nemzet sem maradhat ki a listából: vérfrissítést kap a Tetrach, Su-85I, SU-122-44, KV-2 és SU-76I modellje is.

 

Még sok újat kell elmondanunk a 9.17-es frissítésről, úgyhogy nyitott szemmel járj!

Találkozunk a csatamezőn!

HIRDETÉS
HIRDETÉS

a keresés eredménye

Fórum hozzászólások

HELP - Fogyócikkek eladása
2017.01.18. | Osztopisti

Sziasztok! Van egy olyan problémám,hogy nem tudom eladni a fogyócikkeimet! Van egy csomó felesleges...

HELP - segitsetek kérlek.
2017.01.18. | zeroveritas

Szia, Beállítások--- Irányítás alatt próbálkozz

HELP - segitsetek kérlek.
2017.01.17. | szabidron

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet e a játékot gamepadel irányítani, és ha lehet akkor...

Egyebek - Tesztszerver
2017.01.16. | zeroveritas

Rákeresel, hogy wot common test és kidobja. Most nem megy éppen a szerver, de találsz leírást a face...

HELP - Mod használat
2017.01.16. | zeroveritas

Ami előnyhöz juttat a többi játékossal szemben, pl töltésidő visszaszámlálás, olyan modok amik a kl...

Partner oldalak


Wot Magyar Liga

http://www.simsporttv.com/

http://infestation.gportal.hu/

http://magyartank.gportal.hu/

Kopasz

Roncskutatok

WoWshungary

Xbox