HIRDETÉS

Oktatás - A játék alapjai

A rettegett "Fail" csapat

Nem számít mennyire vagy jó játékos vagy majd mennyire leszel az, mindig lesznek olyan csatáid, amikor rossz csapattársak közé kerülsz és semmi esélyed győztes csatára. Dicsérendő dolog a maximalizmus és az is, hogy mindig megpróbálsz nyerni, de egy-egy csata alkalmával elérsz ahhoz a ponthoz, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy a csapat nem győzhet. Ezeknek a csatáknak is vannak előnyei. Íme, néhány ötlet, hogyan kovácsolhatsz előnyt a vereségből

 
Nem számít mennyire vagy jó játékos vagy majd mennyire leszel az, mindig lesznek olyan csatáid, amikor rossz csapattársak közé kerülsz és semmi esélyed győztes csatára. Dicsérendő dolog a maximalizmus és az is, hogy mindig megpróbálsz nyerni, de egy-egy csata alkalmával elérsz ahhoz a ponthoz, amikor nyilvánvalóvá válik, hogy a csapat nem győzhet. Ezeknek a csatáknak is vannak előnyei. Íme, néhány ötlet, hogyan kovácsolhatsz előnyt a vereségből:

A. Ne ítélj túl korán…

Sajnálatos módon, a különböző kiegészítők, mint például az XVM használata több játékosnál is azt okozza, hogy még azelőtt feladják a csatát, mielőtt az elkezdődne. A többi játékos egyszerűen megnézi a tankok felhozatalát, aztán egyből arra a következtetésre jut, hogy a Match Maker (MM) egy kalap sz**, és hogy így már nem is nyerhetnek. Még ennél is sokkal gyakrabban fordul elő az, hogy ha az ellenfél nagyon jól kezd, akkor az emberek abbahagyják a próbálkozást vagy öngyilkos akcióba kezdenek, esetleg vízbe vetik magukat és már mennek is egy másik tankkal egy másik csatába. Amennyiben több csapattárs és/vagy te úgy döntesz, hogy nincs esély a győzelemre és csapat csak lézengtek, azaz nem próbálkoztok, akkor ez egy önmagát beteljesítő jóslattá válik. SOSE CSINÁLD EZT!

Az interneten nagyon sok olyan visszajátszás van, ahol az egyik csapat 5 semmire le volt maradva az ellenfélhez képest, vagy 5-6 tank választotta el az ellenfelet attól, hogy minden tankot megsemmisítsen, mégis mind nyertes csaták lettek végül. Találhatsz olyat is ahol 6 tank van 1 tank ellen és az egyedül maradt tank győzött a végén. Sose add fel a csatát túl korán!

Mindazonáltal, néha olyan helyzetbe keveredsz ahol egyszerűen lehetetlen a nyerés. Ezt szem előtt tartva, az írás többi része azzal foglalkozik, hogy mit csinálj ilyen esetekben.

B. Játssz az XP-ért, kreditért vagy a statisztikád javításáért

Ha tudod, hogy el fogjátok veszíteni a csatát, tűzd ki célul, hogy maximalizálod a csatával megszerzett XP és/vagy kredit mértékét. Ezt általában nagyon sz** ilyenkor már végigvinni, valamint mindezek mellett, ha te vagy egyedül 7 játékos ellen, miért nem kapsz sokkal többet annál, mint amit kapsz?

C. Kísérletek és próbálkozások

Tuti vesztes csata?... Itt a remek alkalom, hogy felfedezd a térkép azon területeit, amelyeket jobban be akarsz tanulni vagy meg akarsz ismerni. Ez egy nagyszerű alkalom, hogy kipróbálj valami új technikát, módszert vagy, hogy megnézz egy bizonyos technikát, hogy más tankok ellen beválik-e még.

D. Tűzz ki egy célt és nézd meg eléred-e ezt

Válassz ki egy ellenfelet és semmisítsd meg. Válassz ki egy ellenfelet és próbáld meg spot-olni. Szerezz egy védő kitüntetést anélkül, hogy meghalnál. Semmisíts meg 2 ellenfelet, mielőtt téged semmisítenek meg. stb., stb. stb. Tűzz ki hasonló célokat és ezek elérésével sok gyakorlatot szerzel a csaták során, így majd amit csinálni fog az SZÁMÍTANI is FOG.

E. Maradj életben!

Mindannyian tudjuk, hogy mit szoktak kiabálni a játékosok: „NE foglaljatok – öljünk meg mindenkit!”. Ne add meg azt a lehetőséget az ellenfélnek, hogy meg tudjon semmisíteni. Ezenkívül az ellenfél terveinek keresztbe húzásával, több XP-t vagy kreditet szerezhetsz, ha életbe maradsz.


Forrás : www.tazilon.net
Fordította : Palee3

 

HIRDETÉS

a keresés eredménye

Fórum hozzászólások

Dühöngő - Mit művel a w.o.t.
2017.01.23. | zabos

Az álca nálam se működik senkit nem látok de 50-80 m rol lődöz az O-I de nem látom .Sorolhatnám a s...

HELP - segítség kérés
2017.01.22. | zeroveritas

Próbáld meg modok nélkül. Ha kidob közben, akkor vissza kellene engednie, vagy autómatán csatlakozz ...

Egyebek - Keresem a grundom
2017.01.22. | fruttiur

Előszó: Kérlek dobjatok át a megfelelő helyre ha ez nem az, köszi! Keresek egy grundot vagy bandát ...

HELP - segítség kérés
2017.01.22. | 2600k

hello, olyan problémám van hogy minden oknál fogva kidobb játék közben és amig benem felyeződik a cs...

Dühöngő - Mit művel a w.o.t.
2017.01.20. | zeroveritas

Ezt hívják szopóágnak. Nekem is van ilyen, de most elkiabálom, hogy pont nyerőben vagyok (ezután maj...

Partner oldalak


Wot Magyar Liga

http://www.simsporttv.com/

http://infestation.gportal.hu/

http://magyartank.gportal.hu/

Kopasz

Roncskutatok

WoWshungary

Xbox