Lehetetlen dolog

Ha valami tetszik vagy nem tetszik itt megoszthatod
Hozzászólások: 30
Csatlakozott: csüt. okt. 22, 2015 2:28 pm

Re: Lehetetlen dolog

HozzászólásSzerző: brecky » vas. nov. 15, 2015 3:28 pm

hali az is lehetetlen hogy minden eggyes csataban arty 1az egybe agyonlo
ezt szerintem a wot igy intézi
a mostani csata is ugyanez tigrissel
a mi 9es artynk meg ilyen 40-50dmg-vel megy ez valaki megbundaza

Avatar
Hozzászólások: 116
Csatlakozott: kedd okt. 22, 2013 3:45 pm

Re: Lehetetlen dolog

HozzászólásSzerző: HUNterRichie » kedd nov. 17, 2015 5:40 am

brecky írta:ez valaki megbundaza


Kicsoda? Lökd a nevét, legyakjuk :lol:
Kép

Hozzászólások: 7
Csatlakozott: hétf. dec. 05, 2016 11:29 am

Re: Lehetetlen dolog

HozzászólásSzerző: EuroCat86EUHU » hétf. dec. 05, 2016 2:38 pm

xysra írta:Üdv!
Mielött leszolnátok hogy uj topikot nyitottam, szolnék hogy teljesen uj és kezdö vagyok a wot-ban, igy lehet csak én nem tudok valamit! Ha igy van akkor bocsánat de ha nem akkor aki tud légyszi segitsen.
A problémám az lenne hogy amint irtam uj vagyok és haladgatnék a játékban, fejlesztgetve. Próbálnék belerázódni és gyakorolgatni, de lehetetlenné teszi az hogy t4-es tankomat t7-esekkel is összedobja, még akár egy pontatlanlövés is "one shotol". Azt akarnám tudni, hogy lehet elkerülni hogy ne ilyenek közé tegyen be, az hogy 2 szint különbségig behiv azt olvastam, és el is fogadom, de az hogy középtankkal megyek és nem arty-val és 3 szintel magasabbak közt próbálok életben maradni - topic cime alapján is - LEHETETLEN DOLOG.
Elöre is köszi a válaszokat ha lesznek!
Üdv!


OOOOOOOoooooNeked csak7 es Én mit szoljak 4es szint óta 8 asokal tesz össze!bár 2 órája kulturált!bár egy hónap után 2 óra.........Igy van lehetetlen így fejlődni,illetve xp kredit szempontjából,tapasztalat az jön rendesen csak néha szeretnék játszani is nem csak mint egy kis veréb kavicstól kavicsig bujkálni aminek semmi értelme 1 lövés vagyok ha meg esetleg valami veréb 1500hp/600sebzéssel menekül nincs értelme utána menjek sebezni sem tudom,ennek sok értelme........

Hozzászólások: 7
Csatlakozott: hétf. dec. 05, 2016 11:29 am

Re: Lehetetlen dolog

HozzászólásSzerző: EuroCat86EUHU » hétf. dec. 05, 2016 2:58 pm

brecky írta:hali az is lehetetlen hogy minden eggyes csataban arty 1az egybe agyonlo
ezt szerintem a wot igy intézi
a mostani csata is ugyanez tigrissel
a mi 9es artynk meg ilyen 40-50dmg-vel megy ez valaki megbundaza


Még egy kicsit trolkodok,talán felsötétit valaki,hogy a fejembe nem jó valami,ARTY nah van egy su122a m hát hadne mondjam embert eltalálni vele nem lehet még nem értek hozzá lehet mert szar...DEamikor lenyomom a gombot a lövedékem elött kilövik és az én lövedékem telibe vágja de csak akkor.Ha valami csuri nem fogja fel,hogy rossz helyen héderel 15 perc kevés arra,hogy mellé löjek,de ha elöttem kilövik telibetalálja kb 20 bol 18x amúgy 20 lövésből 1 talál,hiába állok ugyan oda hogy hátha csak félre hord nem bármit te nem találsz,random szoktam löni a semmibe azonnal kicsapok valakit ez sem korrekt!Bár én az ilyen szitut üdvözlöm.A küldetések,hadjuk...iibolykát szerintem kamu 4 napja van kv1 esem elsö küldi semmisits meg egy ellenfelet nahhhh kis bitangoknak 4 napja mindig marad 1-5 hp ja:)lőj ki 3 önjárólöveget a 3. nak mindig marad 1-5 hpja ha 20 hp ja van és 20 méterről lövöm se pukkan el!Vissza a kv1 hez 4 nap alatt nem tudok kilőni 1 embert?????? mert rá sem zummol a célkereszt amig le nem lövik az orrom elött de ez elég sok csatába igy van én öt nem löhetem ki szinte szabályszerü 2x jobban kellene áljak és 2db 7es tankomnak kellene lennie de alaposan oda van figyelve erre.Másik oda vissza történet valaki elöl fedezékbe indulok vagy elölem indul utána lövök el sem kellene találjam,szinte belehuzza csórit a lövedékembe rendesen látszik visszarántja a tankot,mert a játék szerint az talált,neeeeeeeeeeeeeeem nem talált elbujt dee dee talált akarod vagy sem ez van.

Hozzászólások: 7
Csatlakozott: hétf. dec. 05, 2016 11:29 am

Re: Lehetetlen dolog

HozzászólásSzerző: EuroCat86EUHU » szomb. dec. 17, 2016 10:13 am

Új dolog amit edíg én nem vettem észre.Lehet a problémám forrása ez.Tegnap egy csapattársam követtem mikor nekiment egy másik csapattársamnak akit akkor vettünk észre!!!!!!!!Miután nekiment!Jól tudom nem láthatatlanok a csapattársak egymás számára...Tegnap azért jól ment minden...Ma ismét okádék annak ellenére full veréb módon tolom.....De minimapon látom közeledik az ellenség 1 darab tank majd nézem hol lehet hol lehet a map szerint telibe mellettem,szinte rajtam,de sehol senki senkit sem látok aztán kilőtt utána persze láttam,de ez nem normális és okot ad a 2 látott dolog a csalás lehetőségének gyanújára!

Avatar
Hozzászólások: 8
Csatlakozott: csüt. jan. 01, 1970 12:00 am

Re: Lehetetlen dolog

HozzászólásSzerző: Saykecske » szomb. dec. 17, 2016 12:25 pm

Hát annyit el kéne magyarázzon a WG hogy a Lightok nem ajánlottak kezdőknek, mivel azt az osztályt a legnehezebb kitanulni. Kedzz inkább Heavykkel, azok toleránsabbak a hibákkal.

Hozzászólások: 7
Csatlakozott: hétf. dec. 05, 2016 11:29 am

Re: Lehetetlen dolog

HozzászólásSzerző: EuroCat86EUHU » vas. dec. 18, 2016 7:01 am

Az a baj,hogy a lényegre mutató dolgokat nehezen lehet leszűrni pl az én hozzászólásomból,ráadásul "off topic/dühöngő"Nem véletlen ide írok tiltre vágom magam ,ide behányok és tolom tovább.Viszont kicsit több mint 1 hónapja játszom.?igen....Itthon ezt megelőzve 2 éven át másoknál játszottam más más erősségű emberek accountjávall ,pl játszd már le eszek,igy hozzájutottam a játékhoz:)
Light,heavy "egykutya" igen heavy vel nagyobbat ütsz de egy csata alatt egy heavy vel sem lövök össze pl átlag 400 as sebzéssel mint egy light el 135 fixekkel ha talál.
A gond a "matekban"rejlik ,ami megakadályozza illetve segíti a játékmeneteket.pl tegnap előtt teljesen átlag volt minden ,persze láttam a segítséget a kliens részéről értsd úgy arty térkép egyik sarka és átlövök a térkép másik sarkára,na itt a pontosságról kéne beszélni ,miért nem talál,de lenyomom a gombot az ellenség bevillan a lövedékem ugye még úton a célpont mozog baaaaaaam telibe elég sokszor,valahogy a kemény magnak is beütöttem minden lövésre.
Tegnap 22 óra játék 21. órában sikerült teljesítenem mindezt 30kxp lőj ki 3 játékost, a kilőtt játékosok száma 15 ,22 óra alatt Arty 600-900 sebzéssel 30 ból 1x talál 10-60hp sebzés vagy a repesz max leveri a láncot a csaták 3-4 percesek és mindent a merevlemezről olvas,ezt nem is kérem hogy megmagyarázza senki hallom a lemez hangján, ilyenkor csak a mocsok ,amikor átlagos minden, miért nem olvas folyamatosan a lemezről?
Amikor a csoda szuper csúcskategóriás emberekkel vág össze folyamat ,olyankor minden egyes célzás akad nem szűkül a célkereszt ,amint ráviszem a célkeresztet kilövik,qva érdekes a csapattársaim bármilyen szituációba követem a célkeresztel ráközelítek simán belövök menet közben a kipufogócsőbe,de az ellenség műszer pontossággal beáll a fedezékbe a 6. érzék inkább 10 különleges megérzés, mert idézem műszer pontossággal mozog minden a térképen függően attól én hogyan mozgatom a célkeresztet, na meg a pl 10 másod perces újratöltési idő néha 9 néha 12 mérjétek napokon át ajánlatos és ez nem sérült tankra mielőtt evvel jönne akárki.
A tegnapi küldikkel annyit 22 óra alatt ,amint kilőttem a második játékost azonnal felgyújtott valaki de azonnal ahogy pukkan valaki telibe beüt30hp t és égsz! de még lángok közt is van egy szerencsétlen a célkereszted végén 20 méterre ,akit leláncoltak.
Fullra rácélozva jóóóó ez az legalább ez meglesz, nem láncot ér és nem sebzi le azt a 40 hpt, 20 méterről q any..... gondolhatod.
Na de még mindig leláncolva mindig égsz mindig 20 méterre van betöltött a löveg mi? ,na ez az meglesz ,kicsit javitasz nehogy megint ellője ,gomb lenyom miiiiiiiiiii 20 méterről fölé úgy hogy a motorra céloztam(jobra le,és balre fellövi) azon a csótány nagy tankon .
Na de ahogy meglett a lőj ki 3 játékost pffff hajuk elindultam ,már valaki kamra ellőtt egyet és eltalálta a láncom , 2 ember likvidálva, van idő én vagyok a legerősebb az összeállításba látszik emberekkel játszom nem robotokkal ,majd azt látom mind ezt 3 perc alatt már csak 3 ellenség van nemár eddig mindenki megvolt avval a 2 kivételével,megyek ha törik szakad megcsinálom elkapom a 3 kis bujkálóst aki az életéért retteg a leg előnytelenebb pozitcióban, jóó mindegyik 20% alatt fél lövés és elpukkannak, nah hát majdnem kilőttek úgy akadtam, úgy nem zummolt 4x lőttem mellé 50 méteren belűl 3x lepattant majd 11 hp val vissza fedezék és milegyen milegyen ,mikor látom a bázist elfoglaltuk ez sem lesz meg, de a veréb valamiért kitört a vak véletlenre bízva hátha ellövök egyet és telibe beleszalad meghalt ,de azt az akadást amit ott láttam na ez az amit már nem lehetett elcsalni ,meg kellet történjen sikerült ,de kérem amikor anál akkor fixen mindig minden? 22 Óra altt 100% ban minden úgy ahogy te csináltad eddig ,most valamiért semmi nem jó,ilyenkor álcából kapok olyanokat a legelső 20 méteren azonnal olyan modult lő ki vagy legénységitagot ,ami a csata végén fix az az egy végzetes hátrány.

Ehhez hozzájön,hogy furakszik mindenki nem stratégia hanem én én én akarom......Mire becélzom,hogy ne a levegőbe lőjek egyszer csak eltolnak mellé mi?Meg a célkereszt végén arra várva, hogy nyomjam a gombot a pillanatába valami kamikazet találok ,mert úgy dőnt ő egyszemélyben lerohan és közelharc.Tökéletes csapat tökéletes célpont 5v5 nagy csata harc egész nap erre vártam,nem jön a miszter szia én 5 éves vagyok te mennyi és kajak 5v5 közé áll eltol mindenkit 3 mat lövök mellé 3 csapattársam dögrovásra kerül ,gondolkodás nélkűl ráfordulok és kilövöm.........................Persze nyertes csata és túlélt.......

Tele van gyerekkel!kressz/logika 0 kurva nagy 0 megy furakszik eléd vág megáll elötted szinte csak hátráltat,jól mutatja a tegnapi nap estére olyan agresszor lett mindenki,ha látta valaki ,hogy a mögötte lévő elhalad mellette és beleér az ive az övébe már azonnal fordúlt rá hogy kilője,tegnap sokat láttam csapattárs csapattársat lőtt ,mert csak hátráltatta a játékot.... A legnagyobb harcközben persze láncolnak láncolnak csinálják a modulsebzéses küldit rajtad minden 3. csatában egy fasz miatt,mert mögéd áll és nem tudsz visszavonúlni.Több embert szétlőttem tegnap ez végett a csapatomból!!!

Ezek végett tiltre kerülök és persze nyomom a psicho szar csatákat,majd megpihen tisztafej nagylevegő,és kezdődik előlről minden jönnek a láthatatlan ellenségek akik 3 perc alatt kinullázták a teljes csapatom és igy tovább és igy tovább

Ezek összesége eredményezi az idegbajt, amibe nem fér bele a wg manipulációja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ha csak a korhatárt emelnék reg után vagy utólag egy személyi lakcim kártya fotó ,im 18 éves korhatárral,majd egy szia én 5 éves vagyok te?meg a wgdfjdngbvgbfnjbegjvfhb,egélfkjdjkwhv beírások után zárolnák a fiókját,mindjárt kevesebb negatívum lenne a játékban.És felnőtt ember el tudná fogadni a szabájzásokat optimalizálásokat ami bizony napokra hetekre meghatározza egy játékos teljesítményét.

Előző

Vissza: Dühöngő

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég