fps barát módpack

Ide jöhetnek a saját MOD-ok illetve MOD csomagok!
Hozzászólások: 1
Csatlakozott: csüt. jan. 05, 2017 7:52 pm

fps barát módpack

HozzászólásSzerző: svertskotibor » csüt. jan. 05, 2017 8:03 pm

Semmilyen módot nem használtam majd letöltöttem az fps barát módpakkot wothungary oldaláról.
Az fps fele lett ezért letöröltem.
Kb 2 napot játszottam és a wot 7 napra letiltott tiltott mód használataért.
üdv

Hozzászólások: 18
Csatlakozott: vas. szept. 07, 2014 10:15 am

Re: fps barát módpack

HozzászólásSzerző: jefyn » csüt. jan. 05, 2017 9:50 pm

Elég gáz a dolog mert a pack használatánál az az infó van fenn, hogy az engedélyezett segédprogramokat tartalmazza. Akkor, hogy is van ez? Javasolnám a WOT Hungary Team-nek, hogy vizsgáltassa felül a kitiltást, mivel olvasatomban a WOT Hungary Team a hibás.

Avatar
Hozzászólások: 58
Csatlakozott: szomb. márc. 22, 2014 12:44 pm

Re: fps barát módpack

HozzászólásSzerző: zeroveritas » csüt. jan. 05, 2017 10:52 pm

Csövi! A modpakkból használt fps barát beállítást töröted a modpakk eltávolítóval és utána játszottál még, vagy fent volt az fps barát és úgy játszottál, majd a ban után törölted a modot?

Avatar
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: csüt. jan. 01, 1970 12:00 am

Re: fps barát módpack

HozzászólásSzerző: dension » pén. jan. 06, 2017 11:55 am

Üdv!

Ahogy írtad úgy a mod csomag használatáért nem bannolhattak.

Az FPS barát mod csomag és a wothungary beállításokkal települő mod csomag között a különbség annyi, hogy olyan modok települnek még pluszban, amelyek a játék grafikai beállításaiból kikapcsolnak jó néhány grafikai effektet. Ezek engedélyezett modok.

Leírásod alapján előbb feltetted, nem tetszett, majd leszedted és azután bannoltak.

Ezután idézek a support kérdés-felelet válaszaiból:
"K: Ha korábban használtam illegális modokat, de a Fair Play Policy bevezetésével eltávolítottam őket, bannolni fogtok?
F: Nem."

Tehát NEM ezért bannoltak.

Olyanért viszont igen ha dezertálsz a csatából,csapattársra lősz többször is, túl sokszor jelentenek fel egy témában a játékban.

dension

U.i.: több mint 2000 játékos töltötte le és használja a WOThungary ModCsomag telepítőt köztük én is. Ezért még SENKI nem jelezte, hogy bannolták volna, köztük engem sem.

Avatar
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: csüt. jan. 01, 1970 12:00 am

Re: fps barát módpack

HozzászólásSzerző: dension » pén. jan. 06, 2017 11:59 am

jefyn írta:Elég gáz a dolog mert a pack használatánál az az infó van fenn, hogy az engedélyezett segédprogramokat tartalmazza. Akkor, hogy is van ez? Javasolnám a WOT Hungary Team-nek, hogy vizsgáltassa felül a kitiltást, mivel olvasatomban a WOT Hungary Team a hibás.


Üdv!

Óvatosabban! A tények ismeretében kijelenteni, hogy a WOT Hungary Team a hibás kicsit erős. A csomagokat a WOT Hungary Team nem csak hangoztatva, hanem ténylegesen átnézte a szabályzatnak megfelelően és csak olyan modokat tartalmaz ami nem sérti a szabályzatot.

Sok minden másért is bannolhatják a játékost nem csak ezért.

dension

Hozzászólások: 18
Csatlakozott: vas. szept. 07, 2014 10:15 am

Re: fps barát módpack

HozzászólásSzerző: jefyn » pén. jan. 06, 2017 5:10 pm

Sziasztok! Laci, dension, lehet, hogy egy kicsit keményen fogalmaztam illetve a munkádról mondtam negatív véleményt. Elnézésedet kérem én sem szeretem, ha a munkámat (főleg, ha a közösségért teszi az ember ingyen) becsmérlik. Őszintén mondhatom, hogy köszönettel tartozunk feléd a több órás önzetlen munkádért.
Említetted a Fair play szabályzatot. Elolvastam többször is. Nekem a következővel lenne gondom.
"K: Lehetősége van a Wargaming-nek kitiltania a játékból az indok megnevezése és/vagy bizonyíték bemutatása hiányában?
F: Ha valaki banolásra kerül csalás miatt, egy üzenetet fog látni a képernyőn, amely azt fogja állítani, hogy tiltott funkciók használatáért szankcióban részesül. A felhasználó semmilyen más részletet nem fog megtudni, így azt sem, hogy mely modok használatáért kapta a büntetést, és azt sem, hogy mikor használta a szóban forgó funkciókat. Ennek az az egyszerű oka, hogy nem szeretnénk, ha kiderülne, milyen rendszer alapján derítjük fel a csalókat. Ez egyébként egy megszokott gyakorlat a játékiparban."
Én úgy gondolnám, hogy az lenne a minimum, hogy a szabálysértést konkrétan közölnék az illetővel és lenne úgynevezett fellebbezési lehetőség is. Ezek alapján hol derülne ki, milyen módszerrel állapították meg a szabálysértést? (nem a technikai leírásra, hanem az észlelésére gondoltam)Nagyon sok furcsaságot tapasztalok én is a játékkal közben és sajnos elmondható, hogy nem a játékosok felől. Írhatnék konkrét példákat fotókkal alátámasztva, de úgy érzem hiába döngetnék a kapukon, süket fülekre találnék. Viszont fenntartom azt az állásfoglalásomat, hogy igen is, a WOT Hungary Team felemelhetné a szavát és egy kicsit igazságosabb elbírálás eljárásért, javasolhatna más rendszert a játék üzemeltetők (felügyelők) felé.

Avatar
Hozzászólások: 10
Csatlakozott: csüt. jan. 01, 1970 12:00 am

Re: fps barát módpack

HozzászólásSzerző: dension » vas. jan. 08, 2017 7:05 pm

Üdv!

Ebben egyet kell értsek veled, így a bannolás valóban egy oldalú. A rendelkezésre álló Fórumokon igyekeztünk és igyekszünk rábírni arra a WG ügyfélszolgálatát, hogy legalább az engedélyezett modokat nevezzék meg. Ezt részben megtették a WG ázsiai régiójának fórumán.
Minap felvetteük ismét velük a kapcsolatot, válaszlevélben az ügyfélszolgálatuk szokásukhoz híven nem volt hajlandó állást foglalni, de hivatkoztak pl. az előbb említett fórumra.
Ez természetesen a tulajdonképpeni indoklás nélküli bannoláson nem segít, hiszen hiába igazolom én azt, hogy pl. az ázsiai szerver fórumán feltüntetett engedélyezett modokat használtam, visszaút ugyebár nincs. A 7 napos figyelmeztetés meg sosem évül el ugyebár tehát akár 2 év múlva újabb hiba és végleges ban.

El kell ismerni ez így ebben a formában csakugyan nem fair. Legalább az okát tudná az ember, hogy meg tudja azt szüntettni.

Ezt amint újból levelezésbe bonyolódunk velük, jelezni is fogjuk részükre.

Egyébként, a csomagtelepítőt ténylegesen átnéztük az összes rendelkezésre álló információ alapján, összevetve más modcsomag telepítők által telepíthető tartalmakkal. Eddig a telepítőből választható mod használók közzül tudomásunk szerint nem került tiltásra játékos. Eddig kb. 2000 letöltés történt.

üdv:
denion

U.i.: az a "több órás önzetlen munka" igazából több hetes önzetlen munka ;) :D

Vissza: Felhasználói MOD-ok

Ki van itt

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég