HIRDETÉS

Oktatás - Legénység

Legénység képzés

Minden legénységi tag speciális szereppel rendelkezik a tankban. Öt különleges szerep van: Parancsnok, Sofőr, Töltő, Lövész, Rádiós.

Minden jármű változatos mennyiségű legénységi tagot igényel, más és más szerepkörökkel. A járművekben 2-6 legénységi tag lehet. Egyik jármű sem használható hiányos legénységgel. A csatákban a legénység tapasztalatot szerez, hasonlóan mint a járművek, ami idővel javítja a legénység hatékonysági szintjét és újabb képességekre tesznek szert. Kezdetben minden harckocsizó 50%-s alapképzettséggel rendelkezik. Jobb eredmény elérésénél több tapasztalatot kapnak a harckocsizóink. 100%-s alapképzettségi szint a legkönnyebb módszer arra, hogy a jármű teljesítményét minden téren növeljük.

A legénység képzését bárikor gyorsíthatjuk. Amikor megveszünk egy új tankot kérhetjük 100% alapképzettséggel rendelkező legénységgel. Ekkor a harckocsizóid az első csatától kezdve, a legjobb teljesítményükkel fognak szerepelni.

100% alapképzettségű legénységhez válaszd a Tank Akadémia opciót az új tank vásárlásánál („200 arany / legénységi tag”).

 Ha már meglévő legénységi tagot szeretnél képezni, akkor csak annyit kell tenned, hogy kiválasztod a járművet, jobb kattintás a kiválasztott harckocsizóra és megnyitod a Személyes Fájl menüpontot.

 

A Személyes Fájlnál kattints a képzés fülre és választ a Tank Akadémia („100%”) opciót (ez aranyba kerül) így az alapképzettségi szintje egyből 100%-re ugrik fel. Hasonlóan meg lehet csinálni ezt a tank további legénységi tagjánál. („Elvileg van olyan opció, hogy az összes legénységi tagot egyszerre képezze át, így nem szükséges egyesével végigcsinálni. Bár lehet, hogy ez XVM opció.”)

 Ha eladsz egy tankot és veszel helyette egy másikat, de nem akarod elveszíteni a jelenlegi legénységedet, akkor lehetőséged van újraképezni őket az egy tankról a másik tankra. Persze csak a legénység nemzetiségével azonos nemzetiségű tankba képezhetőek át. Orosz harckocsizók, nem jók se a Német, se az Amerikai tankokba és fordítva sem.

 Ahhoz, hogy újraképezd a katonáidat, először küldd őket a barakkba mielőtt eladnád a tankot válaszd ki a tankot, jobb kattintás a harckocsizóra és a felugró menüből válaszd ki a barakkba küldés opciót. Ezt tedd meg a legénység maradék tagjával is („Erre is van olyan lehetőség, hogy a teljes legénység barakkba küldése”).

 

Ezután eladhatod a tankot s megveheted az újat, úgy hogy kipipálod a legénység nélküli opciót (Mivel neked van egy félretett legénységedet a barakkban). Kattints a Barakk fülön és jobb klikk a szükséges tagokra. Válaszd a képzés fület a személyes fájlnál és választ ki a megfelelő tankot.

 

Aztán válaszd ki milyen szintű képzést szeretnél (Gyors képzés, Ezred Iskola, Tank Akadémia) majd kattints az újraképzésen. Hasonlóan csináld a legénység többi tagjánál is.

Ezekre szentelj egy kis figyelmet:

  • Amikor újraképzel egy harckocsizót egyik tankból a másikra akkor veszít némi százalékot az alapképzettségéből.
  • A Fő szerepkörök nem változtathatóak. (Rádiós nem lehet Lövész, ahogy a Töltő sem lehet Parancsnok).
  • Amikor eléri a harckocsizónk a 100% alapképzettségi szintet akkor választhat egy kiegészítő képességet: Tűzoltás, Javítás, Álcázás („Ezen felül vannak szerepkörökhöz kapcsolódó képességek is”).

Emellett a Barakk bővítésére is lehetőséged van némi aranyért cserébe.

Legyen a legénységed 100% hatékonyságú aztán tipord el az ellenfeleket a csatamezőn!

Fordította: Wothungary team, K. András

HIRDETÉS

a keresés eredménye

Fórum hozzászólások

HELP - segitsetek kérlek.
2017.01.17. | szabidron

Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy lehet e a játékot gamepadel irányítani, és ha lehet akkor...

Egyebek - Tesztszerver
2017.01.16. | zeroveritas

Rákeresel, hogy wot common test és kidobja. Most nem megy éppen a szerver, de találsz leírást a face...

HELP - Mod használat
2017.01.16. | zeroveritas

Ami előnyhöz juttat a többi játékossal szemben, pl töltésidő visszaszámlálás, olyan modok amik a kl...

HELP - Mod használat
2017.01.16. | laszlo27

Sziasztok.A kérdésem az lenne hogy most milyen modok tiltottak?Az aimbot,a döntögetés,a reload,xray,...

Egyebek - Tesztszerver
2017.01.16. | Jokepugenius

Sziasztok . Érdeklődnék hogy hogyan lehet a tesztszerveren játszani,illetve letölteni? Köszönöm a ...

Partner oldalak


Wot Magyar Liga

http://www.simsporttv.com/

http://infestation.gportal.hu/

http://magyartank.gportal.hu/

Kopasz

Roncskutatok

WoWshungary

Xbox